Gázló Környezet- és Természetvédő Egyesület

Erzébet túra

Betegség miatt a január 8-ra tervezett „Erzsébet-túra” megnevezésű kirándulásunkra  későbbi időpontban kerül sor.

Tájékoztatás program időpont módosulásról!

Egyesületünk „Erzsébet-túra” megnevezésű kirándulására előre láthatólag 2022. január 8-án kerül sor. Részletek hamarosan. Minden kedves tagunknak, természetimádónak Boldog Ünnepeket kívánunk.

Gázló Karácsony

A járványhelyzet miatt személyes találkozóra (ismeretterjesztő beszélgetésre) a tervezett időpontokban nem kerülhetett sor viszont az SZJA 1%-os támogatásoknak és tagdíjaknak köszönhetően a révfülöpi és a zánkai iskolákat 1-1 zsák napraforgó maggal (madáreleséggel) ajándékoztuk meg. A révfülöpi ovisok parkjának ellopott tábla pótlása szakember tagunk kivitelezésében, egyesületünk költségviselésével szintén megtörtént.

Aktív természetvédelem a Káli-medencében!

December 4-én tucatnyi tagunkkal csodálatos késő őszi napon az István-pihenő környékén a BfNPI vagyonkezelésében lévő, intenzíven cserjésedő gyepen göller ollóinkkal alakítottunk ki mozaikos élőhelyeket. Ezen közben a nemzeti parkot képviselő elnökünk  tevékenységünk hasznosságáról , környékünk csodáiról mesélt. Jót tenni jó jegyében a mielőbbi viszontlátás reményében váltunk el egymástól.

Erzsébet túra

Dátum: 2022-01-08 Helyszín: Helyszín