Gázló Környezet- és Természetvédő Egyesület

Közgyűlés

Tisztelt Egyesületi tag !

A Gázló Környezet- és Természetvédő Egyesület 2021 évre vonatkozó beszámoló közgyűlését– az Alapszabály 6.1. pontjában foglaltaknak megfelelően- összehívom!

Időpont: 2022. május. 28. (szombat) 9.00 óra.

Tájékoztatom, hogy határozatképtelenség esetén a közgyűlést 9.15-kor változatlan napirenddel megismételjük. Az Alapszabály 6.1.1. pontja alapján a megismételt közgyűlés a jelenlévők számától függetlenül határozatképes.

Helyszín: István Pihenő Kővágóörs.

A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:

- Beszámoló az egyesület 2021 évi munkájáról. Előadó: Vókó László elnök.

- A fegyelmi bizottság beszámolója. Előadó: Hajas Gyula bizottsági elnök

- A felügyelő bizottság beszámolója. Előadó: Tóthné Bőczi Ildikó bizottsági elnök.

- A közhasznú szervezet éves gazdasági beszámolója, a közhasznúsági jelentés elfogadása. Előadó: Sándor Gyuláné alelnök.

- Az Egyesület 2022 évi feladattervének ismertetése, megvitatása, a költségvetés elfogadása. Előadó: elnök

- Vegyes ügyek Civil szervezetünk további zavartalan működése szempontjából kiemelten fontos fórumunkon pontos megjelenésére számítunk!

Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Révfülöp település közösségi programjainak szervezésében évek óta élen jár Zsifkovits Szilvia védőnő. A hozzá csatlakozó önkéntesek és támogatók jóvoltából március 15-én, 99 fő részvételével jó hangulatú természetismereti gyalogtúrára került sor.

További részletek honlapunkon:

Föld napja 2022

Szabóné Kruzsner Gréta helyi biológia-tanár néni szervezésében e jeles nap alkalmából Vókó László természetvédelmi őr kollégánk április 25-én pro bono előadást tartott „Rejtett kincseink” címmel a Révfülöpi Általános Iskolában.

További részletek : Gázló Egyesület (FB)

Erzébet túra

Betegség miatt a január 8-ra tervezett „Erzsébet-túra” megnevezésű kirándulásunkra  későbbi időpontban kerül sor.

Tájékoztatás program időpont módosulásról!

Egyesületünk „Erzsébet-túra” megnevezésű kirándulására előre láthatólag 2022. január 8-án kerül sor. Részletek hamarosan. Minden kedves tagunknak, természetimádónak Boldog Ünnepeket kívánunk.

Gázló Karácsony

A járványhelyzet miatt személyes találkozóra (ismeretterjesztő beszélgetésre) a tervezett időpontokban nem kerülhetett sor viszont az SZJA 1%-os támogatásoknak és tagdíjaknak köszönhetően a révfülöpi és a zánkai iskolákat 1-1 zsák napraforgó maggal (madáreleséggel) ajándékoztuk meg. A révfülöpi ovisok parkjának ellopott tábla pótlása szakember tagunk kivitelezésében, egyesületünk költségviselésével szintén megtörtént.

Aktív természetvédelem a Káli-medencében!

December 4-én tucatnyi tagunkkal csodálatos késő őszi napon az István-pihenő környékén a BfNPI vagyonkezelésében lévő, intenzíven cserjésedő gyepen göller ollóinkkal alakítottunk ki mozaikos élőhelyeket. Ezen közben a nemzeti parkot képviselő elnökünk  tevékenységünk hasznosságáról , környékünk csodáiról mesélt. Jót tenni jó jegyében a mielőbbi viszontlátás reményében váltunk el egymástól.

Erzsébet túra

Dátum: 2022-01-08 Helyszín: Helyszín